YouTube-toezicht

Met deze functie kunt u toezicht houden op welke video's uw kinderen bekijken op hun computer. U krijgt informatie zoals de naam van de video, de naam van het kanaal en het tijdstip wanneer video is afgespeeld. U kunt bijhouden welke video's uw kinderen bekijken op de YouTube-website in ondersteunde browsers, alsook welke ingesloten YouTube-video's op andere websites ze bekijken, zelfs in de incognitomodus. Het rapport is beschikbaar op Android-apparaten.

Ga naar de Online Help van Kaspersky Safe Kids voor Android als u meer informatie wilt over deze functie en over hoe u deze inschakelt op een Android-apparaat.